Η Εταιρεία μας

«ΌΡΓΑΝΩΣΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»


Η «ΌΡΓΑΝΩΣΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του Αμπαρτζάκη Μάνου και των Συνεργατών εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης με συνεχή παρουσία στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης ιδιωτών και επιχειρήσεων. Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας λογιστικών, φοροτεχνικών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, με στόχο την αρτιότερη εξυπηρέτησή τους και την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων προκλήσεων της εποχής.

Με συνέπεια και αξιοπιστία, και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα λογισμικά της αγοράς, ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της κάθε οντότητας, εταιρείας ή φυσικού προσώπου, και υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας καθοδηγήσουν προς την πιο αποδοτική λύση για εσάς ή για την εταιρεία σας.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;


  • ΓΝΩΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ
  • ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
  • ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η αποστολή του λογιστικού γραφείου μας είναι μία, να βοηθήσουμε ιδιώτες και επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους με τις εξειδικευμένες λογιστικές, φοροτεχνικες-φορολογικές και χρηματοοικονομικές συμβουλές μας.

Buy now
Espa Banner